SmartKids Eco

Ken jij de geweldigde Smartkids ECO babydoekjes al?

Met SmartKids ecologische babydoekjes kies je het allerbeste voor jouw kindje. Zachte en vochtige doekjes voor het schoonmaken van de billen, handjes en het gezichtje.

De doekjes worden gemaakt van de zachte bamboevezels van bamboe uit duurzaam beheerde bossen. De babydoekjes zijn hypoallergeen, bevatten geen parabenen, geen parfum en geen kleurstoffen. Daarnaast zijn ze ook biologisch afbreekbaar, te gek toch?!

De SmartKids ECO babydoekjes zijn alcohol- en parfumvrij en voorzien van Astma and Allergy Certified label; een echt veilig en anti-allergisch product. Ook Nordic Swan-label heeft de doekjes goedgekeurd (het Scandinavische symbool voor ecologische producten) zie www.ecolabel.dk.

Voordelen van smartkids eco doekjes:

√ 0% parfum, 0% lotions, 0% parabenen.

 0% phenoxyethanol of andere schadelijke stoffen.

√ Vegan, geen ingrediënten of stoffen van dierlijke oorsprong.

 Biologisch afbreekbaar

 Hypoallergeen

√ Milieuvriendelijk

Samenstelling eco babydoekjes

De doekjes zijn gemaakt van ecologische, biologisch geteelde bamboevezels (dus zonder gebruik van pesticiden of kunstmest), waardoor ze zowel natuurlijk als milieuvriendelijk zijn.

Waarom bamboe?

Wist je dat bamboeplant is goed voor het milieu. Een hectare bamboeplanten vermindert de hoeveelheid CO2 in de lucht met 12.000 kilo en produceert tevens 35% meer zuurstof dan een hectare bomen. Bamboe kan maar liefst 15 cm per dag groeien. De bamboeplant groeit natuurlijk, zonder het gebruik van pesticiden of kunstmest en heeft maar weinig water nodig. De babydoekjes van Smartkids zijn trouwens gemaakt van een andere soort Bamboe dan de favo snack van de pandabeer.

0

Je winkelwagen