Merken

Oh-lief = REAL Organic Products. Handmade with Love.

Oh-lief is een prachtig 100% natuurlijk & biologisch verzorgingsmerk uit Kaapstad. De naam ‘Oh-lief’ is een woordgrapje van de Zuid -Afrikaanse taal en verwijst naar de belangrijkste ingrediënten: olijfolie & liefde. Alle producten van Oh-lief zijn SOIL Natural gecertificeerd, dat betekent dat je er 100% op mag vertrouwen dat de Oh-lief producten echt natuurlijk zijn. De producten bevatten uiteraard geen vervelende stoffen en geen toegevoegd parfum. Ze ruiken wel lekker, je ruikt de ingrediënten! De balsems zijn zelfs volledig vrij van conserveringsmiddelen en zijn zo puur dat je zou kunnen eten. Helemaal veilig dus voor de complete verzorging het tere babyhuidje.

Babyverzorging

Het assortiment van Oh-lief babyproducten bevat alle producten die je nodig hebt voor de dagelijkse verzorging van je baby. Zoals billenbalsem, bad & douchegel, een bodycrème, babybalsem en zelfs een insectenbalsem! En uiteraard de Baby Gift Box, met daarin het hele assortiment.

 

100% natuurlijke zonnebrandcrème

Daarnaast biedt Oh-lief Natural Products,100% natuurlijk en gecertificeerd biologische ‘breed spectrum’ zonverzorging. Dat wil zeggen dat de producten bescherming bieden tegen zowel UVA- en UVB-stralen. De zonverzorging is waterbestendig, geurvrij en geheel vrij van conserveringsmiddelen. Al onze zonverzorgingsproducten zijn goedgekeurd door CANSA*.

0

Your Cart